آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی جرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات
سرخط خبرها

نگاهی به شماره دسامبر هفته نامه TechLife | اپل سخت گیر می‌شود

  • کد خبر: ۵۳۴۴۰
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۱
نگاهی به شماره دسامبر  هفته نامه TechLife | اپل سخت گیر می‌شود
هفته نامه TechLife در شماره ۱۲ دسامبر، طرح جلد خود را به تغییر در سیاست‌های حریم خصوصی اپل اختصاص داده است.
نجفی | شهرآرانیوز - هفته نامه TechLife در شماره ۱۲ دسامبر، طرح جلد خود را به تغییر در سیاست‌های حریم خصوصی اپل اختصاص داده است. براساس گزارش این نشریه و برای حفاظت از حریم خصوصی کاربران، اپل در نظر دارد از این پس اپلیکیشن‌هایی را که ضوابط مدنظر این شرکت را رعایت نمی‌کنند حذف کند. اپل از توسعه دهندگان می‌خواهد درباره داده‌هایی که از کاربران جمع آوری می‌کنند شفاف‌تر باشند و اگر شیوه نامه‌های جدید عدم ردیابی را رعایت نکنند، از اپل استور حذف می‌شوند. بر اساس این قوانین که از سال آینده میلادی اجرایی می‌شود، اپلیکیشن‌ها باید به صورت شفاف و جزئی، از کاربران پیش از رهگیری داده‌های آن‌ها اجازه بگیرند.
 
فعالان حقوقی بر این باورند که این اولین گام برای جلوگیری از رهگیری و هدف قرارگیری کاربران در فضای مجازی با تبلیغات تجاری گسترده است. جدیت دولت‌ها و فعالان حقوقی برای جلوگیری از دسترسی شرکت‌های بزرگ به ویژه در اروپا، شرکت‌های آمریکایی را به تکاپو انداخته است. به تازگی در فرانسه، گوگل و آمازون به دلیل ارائه نکردن اطلاعات شفاف درباره نحوه رصد کاربران و استفاده از کوکی‌های آن ها، در مجموع ۱۶۳ میلیون دلار جریمه شدند.
 
در خبر دیگری، فیس بوک نیز به زودی برای پاسخ گویی درباره نحوه عملکرد خود در مقابل شرکت‌های کوچک‌تر فعال در فضای مجازی به دادگاه می‌رود. دولت فدرال آمریکا پیگیر بررسی پرونده‌ای است که در آن فیس بوک متهم به اقدامات نظام‌مند در حذف رقبای کوچک‌تر از طریق خرید آن‌ها و اعمال قدرت بازاریابی است. در سوی دیگر جهان، دولت استرالیا نیز به دنبال محدودسازی و کسب درآمد از فعالیت‌های گوگل و فیس بوک است. در صورت تصویب لایحه دولت استرالیا، از سال آینده و برای نخستین بار در جهان، این ۲ غول اینترنتی باید برای بازنشر خبر‌های دریافتی از رسانه‌های بخش خصوصی استرالیا هزینه بپردازند. در واکنش به این طرح، گوگل این اقدام را ضربه به خدمات رایگان اینترنتی و موجب افت کیفیت نتایج جست وجو دانسته است. فیس بوک نیز در حال بررسی لغو سرویس‌های مرتبط خبری به جای پرداخت هزینه برای انتشار آن هاست.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->